"Barfe" despre zodii...-8
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
Re: "Barfe" despre zodii...
Capricorn Doamne, voiam sa m! a rog, dar am realizat ca trebuie sa imi dau seama singura care este solutia pentru problemele mele si sa ma descurc singura. Mersi oricum. Capricorn Limitare de viteza.
Capricorn Capricornul iubeste relaxat. Nu se agita nici daca e fericit, nici daca e trist. Pastreaza permanent o atitutine rece si distanta. Nu ii place sa fie jucat pe degete si nici tinut in suspans, el vrea si ofera liniste. Atunci cand se simte bine intr-o relatie este partenerul ideal, iar cand este nemultumit, este foarte greu de intuit motivul. Daca iti doresti o relatie stabila si linistita, Capricornul este alegerea ideala. Daca esti Capricorn, cauta o partener care sa iubeasca pacea sufleteasca la fel de mult ca tine.Foarte adevarat!!!!
Capricorn ? Nu exista secreteCe secrete uluitoare pot sa se ascunda in inima unui Capricorn cand aceasta zodie ia lucrurile asa cum sunt, fara sa-si puna prea multe intrebari si fara sa caute peste mari si tari ceea ce are chiar in fata sa? In dragoste, femeia Capricorn nu cere imposibilul, ci o dragoste linistita si potolita. Nu-i plac sentimentalismele exacerbate si nici nu-l atrag pasiunile fulgeratoare. Nu viseaza la o aventura de o noapte, ci la o aventura care sa dureze toata viata. Femeia Capricorn ia cuvantul dragoste ca atare si nu intelege cum de ceilalti vad dragostea drept foc si scantei, cand ea este apa si pamant. Dragostea ei este lucida si rationala si se bazeaza mai mult pe cugetari decat pe sentimente. Unde sa mai fie loc pentru secrete pasionale si iubiri nepamantene cand Capricornul are tot ce isi doreste de la dragostea sa?
12 motive pentru a fi un Capricorn:1. Muncesti cu inteligenta nu cu greutate.2. Timpul este intodeauna de partea ta.3. Motto-ul tau: Prefer sa lupt decat sa ma schimb .4. O asa clasa? mai rar.5. Tie iti pasa ceea ce altii gandesc.6. Ca iepurasul cu baterii energizer ? continui sa functionezi la nesfarsit.7. Intuitia nu te inseala.8. Arme puternice ? inteligenta si ironia.9.. Stii sa improvizezi.10. Nu iti place sa faci ? valuri ? .11. Flexibil in codul moral.12. Open mind: Emotiile pot fi calmate cu ajutorul respiratiei.
CAPRICORN ? Se reechilibreaza prin meditatie sau gradinaritCapricornul cauta sa preintampine stresul prin prudenta, disciplina si diplomatie. Ca nu reuseste mereu, e alta poveste. Orgolios, suporta greu jignirile si desconsiderarea. Ambitios, se consuma mult pentru cariera. Planifica totul cu grija, nu-i place sa fie zorit sau contrazis.DA DA asa e Reactioneaza prost la rasturnarile de situatie. Cea mai mare spaima a lui e sa nu piarda controlul, sa nu i se zdruncine edificiile cladite cu grija. Inclusiv viata intima. Caci, sub camuflajul detasarii, se ascunde un emotiv pasional, macinat de teama de a nu fi tradat sau parasit.Cum reactioneaza la stresIsi ascunde cat poate de mult slabiciunile si emotiile. Se mentine darz, hotarat, calm.( ASTA NU! ma enerveaz repede ) Capricorn ? 22 decembrie ? 20 ianuarie ? Asculta-ma pe mine Cum e zodia asta?Introvertit, incapatanat si suspicios, Capricornul are multe complexe, dar le ascunde cu diplomatie .si aici e adevarat! se potrivesc multe
expect the worst , hope for the best!
- James
- Banat
- De la: mă-ta din dulap
- Inregistrat: 2009-03-04
lucia05 a scris:nu cred ca ar accepta o astfel de oferta nu ai inteles ca nu s-ar simti bine gospodina, nevasta sau alte d-astea....si la cum percepem noi femeile unele situatii...cine stie la ce concluzie ajunge
Păi tu crezi că eu de o gospodină am nevoie ?n primul r?nd?
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
nuuuuu! tu nu ai nevoie de doar o gospodina si nici ea nu are nevoie sa fie doar o gospodina de unde concluzia logica e ca orice se poate face fara sa o iei si de nevasta si acum, fie vorba intre noi, daca as fi barbat eu nu as lua nici o femeie de nevasta, nici macar una ca mine!
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- James
- Banat
Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
- lucia05
- Insomniac member
pentru simplu motiv ca nu imi plac relatiile legate - desi am ajuns maritata - pentru ca oricat de grozavi ar fi cei doi parteneri, ceva oficial parca "strange"
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- James
- Banat
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
so lame... andora,prea mult Mtv? aici nu ii TilaTequila...sau ma rog JamezillaTequila
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-25 16:19:10)
eu,tu si restul lumii...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
andora a scris:ar fi interesant sa vedem cum ar incerca fiecare zodie sa-l ...cucereasca pe scorpionul nostru
o dam cumva intr-un penibil virtual?
- andora
- Full member
ar fi ceva incitant pt. fiecare din noi, tinand cont ca esti singurul "el" de pe aici..mai openmind ...si de ce nu???...doar e virtual si am avea ca pretext punerea in evidenta a trasaturilor fiecarei zodii..mmmmmmda, sper sa fie plauzibil motivul
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Gemeni ? 21 mai ? 21 iunie ? Nu te enerva Cum e zodia asta? Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lipsiti de obsesii si de manii.
Ce ?pasarele? are? Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept ?fixatie?, atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti. Dar, de-aici si pana la obsesii, e cale lunga. De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante? Tiparele rigide nu sunt de ei. Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede.
Cand face urat? Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.
Deja intregul forum a facut o obsesie pt scorpioni Noi stim ca sunt buuuuuni rau la pat dar acum ce faceti? ati tabarat pe el, saracul??
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- BratzG
- Sr. member
nu`i numa james,mai ii si sioux...dar se pare ca ti s`a pus pata pe James.
eu,tu si restul lumii...
- andora
- Full member
nu se supara....sau daca da, sper sa-mi spuna direct!!! ca il lasam in pace....dar ar fi un alt fel de...dialog
PS:...nu e vorba de a mi se pune pata....dar cautam un altfel de ...subiect!!!....pe ceilalti nu ii cunosc, dar sunt bineveniti in jocul nostru
Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-25 16:23:19)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
andora a scris:ar fi ceva incitant pt. fiecare din noi, tinand cont ca esti singurul "el" de pe aici..mai openmind ...si de ce nu???...doar e virtual si am avea ca pretext punerea in evidenta a trasaturilor fiecarei zodii..mmmmmmda, sper sa fie plauzibil motivul
eu nu prea ma mai amuz si nici interesant nu mi se mai pare, andorico si stii ca ti le spun cu drag
BratzG a scris:nu`i numa james,mai ii si sioux...dar se pare ca ti s`a pus pata pe James.
si free si stef si oricine25, daca nu ma insel
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-25 16:22:41)
- BratzG
- Sr. member
mai degreaba cred ca il distreaza prostia asta de concurs...[dap am uitat de ei:(]
Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-08-25 16:24:00)
eu,tu si restul lumii...
- andora
- Full member
el a spus de concurs....eu nu am propus asa ceva....doar idei de.....ar tine de imaginatia fiecarei zodii (asta ca sa fiu ontopic...) ...plecand de la anumite trasaturi zodiacale, ar putea fiecare sa dezvolte oarecum...
penibil...prostesc...totusi e altceva....e alta deschidere...
faptul ca e James, e doar pura intamplare,....pe el il stiu cat de cat si mi-a placut stilul lui...nu da inapoi...am vazut ca raspunde direct si sincer provocarilor....fie mai....fie mai...
PS:...haideti mai fetelor, ca doar nu am propus sa-l....violam...sau sa facem....in grup
James, plsssssssss sa-mi spui daca te deranjeaza si incetez!!!...sper ca ai prins ideea...e totul virtual...m-a incantat stilul tau de pe acest site
Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-25 16:30:55)
- lucia05
- Insomniac member
eu il propun pe extra....si sa se dea si premiu pentru cine reuseste sa-l cucereasca
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
nu am mai citit asa mult despre zodia meaaa.. de foarte mult timp
Pesti Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50 ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si nefericire, fie ca starea mea de ebrietate sa fie pentru onoarea si gloria ta. ---nu mi se potriveste, nu'mi plac tariile ---
Pesti Drum alunecos si cu denivelari. sunt cam dusa cu pluta cateodata, intradevar
mi se potriveste ce e ingrosat, in rest mai deloc Pesti Am fost influentat. Dumnezeu mi-a spus sa fac asa. Eu doar am indeplinit dorinta Domnului. Credeam ca ma pot opri pana sa pierd controlul. Nu mi-am dat seama cat de tarziu se facuse.
Pesti Nu este o noutate faptul ca Pestii sunt alunecosi, ca isi folosesc toate ?armele? de care dispun pentru a cuceri. Pot fi romantici, pot fi senzuali, indiferenti, ori extrem de posesivi. Totusi, atunci cand iubesc cu adevarat se schimba total. Devin usor maleabili si uneori chiar plictisitori. Daca iubesti un Peste nu trebuie sa iti bati prea mult capul sa il pastrezi. Ca sa il faci fericit trebuie sa il domini si sa il iubesti. Daca esti in zodia Pestilor trebuie sa inveti sa nu iti mai pierzi capul atunci cand iubesti, sa iti pastrezi personalitatea fiindca poti fi iubita pentru cine esti tu cu adevarat.
Pesti ? Iubire la distanta Zodia Pesti ascunde multe secrete pentru ca reprezentantele acestui semn sunt fascinate de secretele in sine si de reveriile interioare. Daca nu mai exista niciun secret de aflat sau nimic de descoperit, cu siguranta il vor inventa ele. Nativele acestui semn nu isi vor expune aproape niciodata dorintele, asteptarile sau visurile fatis, ci acestea pot fi desoperite din comportamentul sau gesturile acestora. Visul lor secret poate consta intr-o iubire la distanta sau una pe internet. Iubirile de acest gen nu le obosesc si le da in acelasi timp posibilitatea de a-si manifesta fantezia si imaginatia care le reprezinta atat de fidel. Femeile acestei zodii nu au nevoie de iubiri miraculoase, ci de o iubire calda, sincera, intuitiva si deschisa spre necunoscut.
---sunt atat de curioasa de felul meu, in rest nu prea se potriveste ---
12 motive pentru a fi un Peste: 1. Un farmec si o imaginatie atragatoare. 2. Niciodata nu nimic? 3. Motto-ul tau: In cotidian, exista miracole ce se repeta mereu. 4. Atat de retras, pustnic? 5. Intotdeauna meriti mai bun, mai bine. 6. Compasiv si generos. 7. Nici pe departe usor de determinat. 8. Poate fi foarte la obiect. 9. Inclinat spre conceptualizare. 10. Supraincarcat cu enormitatea universului. 11. Emotii profunde si sensibile. 12. Open mind: Precautia nu trebuie confundata in mod gresit cu lasitatea.
PESTI ? Sfatul unui prieten e de neinlocuit Pestii ascund o mare vulnerabilitate. Se tulbura indeosebi cand au probleme emotionale. Dezamagirile sentimentale, grijile legate de familie, prieteni sau creaturile napastuite pe care le protejeaza ii afecteaza profund. Dar pot sa-i dezechilibreze si incurcaturile financiare sau profesionale. Dezordonati si fantezisti, intampina mari dificultati in perioadele de presiune si aglomerare. Mai ales cand intervin responsabilitati precise si termene fixe.
Cum reactioneaza la stres
Devin confuzi, obositi si dezorientati, se framanta, se sustrag realitatii neplacute apeland la calmante, somnifere, alcool s.a. Sau isi disimuleaza caznele sub masca detasarii si nepasarii.
Cum se relaxeaza Un anturaj tonic si constructiv, sfatul unui prieten lucid si pragmatic le intareste moralul. Agenda de lucru ii ajuta sa se organizeze.Fortifiantele, remediile homeopatice, reflexoterapia, aromoterapia, hidromasajul ii sustin.
Pesti ? 20 februarie ? 20 martie ? Depinde? Cum e zodia asta? Enigmatici, evazivi, irationali si impredictibili, Pestii sunt cei mai derutanti produsi ai zodiacului.
Ce ?pasarele? are? ?Functioneaza? numai pe baza de emotii, perceptii, impresii si intuitii. Majoritatea sunt atinsi de ?sidromul relativitatii? (Einstein a fost Peste!). Ei stiu ca realitatea nu e niciodata una singura, ci ca are foarte multe fatete. Sunt maestri in ?arta aburirii?. Pentru unii alunecosi, pentru altii fascinanti, Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive. Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstitiei si magiei. Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive si ingaduitoare, care mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti, decat sa-i judece. Chiar daca sufera, sunt gata sa ierte si au o imensa capacitate de iubire si devotament.
Cand face urat? Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice.
de fapt ma exteriorizez ca-lumea, sunt foarte certareata )
Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-08-25 16:58:00)
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|